Vecka 12
Steak & frites 160:-
Black Angus-entrecôte serverad med krispiga pommes frites och bearnaisesås.
lunch pris 129:-
Måndag
Ugnsbakad sejrygg serveras med potatismos, vitvinssås, brynt smör och grönkål.
Kycklingfilé, serverad med rostad potatis, krämig svampsås, rostad broccoli och riven manchego ost.
Tisdag
Flanksteak serveras med tryffelmajonnäss, rostad potatis och salsa provenzal.
Tempurainbakad kolja serveras med gröna ärtör, timjanmos och brynt smör.
Onsdag
Dagens fångst serveras med lime-yoghurtsäs, sojapicklad gurka och potatismos.
Fläsksnitzel serveras med dill pommes och örtkräm.
Torsdag
Grillad Duroc- fläskkarré som serveras med chimichurrisås, grönsaker och pommes.
Fiskbiffar med dill och citronsås, gröna ärtör och rostad potatis.
Fredag
Ugnsbakad fisk med palsternackspuré, citronsås och dill.
Svensk pluma med picklad lök, potatispuré, rödvinssås och persilja.
Sallad, kaffe & kaka ingår