Vecka 14
Steak & frites 160:-
Black Angus-entrecôte serverad med krispiga pommes frites och bearnaisesås.
lunch pris 129:-
Måndag
Krispig friterad kolja serverad med gyllene pommes frites och dansk remouladsås.
Grillad flankstek serveras med len potatispuré, pepparsås och grönsaker.
Tisdag
Ugnsbakad torskrygg serveras med potatispuré, citronsås och dill.
Kyckling milanesa (schnitzel) serveras med tomatpuré, ost, pommes frites och parmesanmajonnäs.
Onsdag
Krispig panerad kolja med gröna ärtör, timjanmos, picklad lök, brynt smör och citron.
Smakrik svensk pluma, serverad med rostad potatis, rödvinsås och morötter.
Torsdag
Kycklingfilé serverad med svampsås, rostade potatis, bryn smör och pumpafrön.
Torskrygg serveras med grön ärtpuré, bryn smör, curry picklade blomkål och dill.
Fredag
Grillad fläskkarré serveras med argentisk chimichurri och pommesfrites,
Ugnsbakad fisk serverad med krämigt potatismos, pesto, basilika och marinerad körsbärstomat.
Sallad, kaffe & kaka ingår